مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > جلسه هماهنگی و تبادل نظر کارشناسان فرهنگی مراکز آموزش علمی کاربردی استان اردبیل برگزار شد

بمنظور هماهنگی و تبادل نظر فی ما بین کارشناسان فرهنگی مراکز آموزش علمی کاربردی تحت نظارت واحد استان اردبیل در محل سالن کنفرانس واحد استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، در این جلسه موارد مختلف حوزه فرهنگی و دانشجویی از جمله هشتمین جشنواره حرکت، چهارمین جشنواره رویش، انتخاب دانشجوی نمونه، ورزشهای همگانی، مسابقات و برنامه های قرآنی همچون حفظ جزء سی و واژه های آسمانی، مطالبات از بابت شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر و … مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.