مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > مراحل صدور و دریافت دانشنامه

توجه مهم : اصل دانشنامه صرفاً به خود شخص و یا وکیل قانونی (ارائه دادن برگه وکالت محضری الزامی است) وی تحویل می‌گردد.

با عنایت به صدور دانشنامه توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی و تحویل دانشنامه ها به دانشجویان توسط واحد های استانی ،به منظور ایجاد یکپارچگی روند و همچنین کاهش ترددها،تسهیل و تسریع در رسیدگی و تحویل دانشنامه موراد زیر به طور کامل رعایت شود:

مدارک مورد نیاز برای تحویل دانشنامه

• دریافت فرم تحویل دانشنامه از مرکز آموزش با مهر و امضا(شماره سریال دانشنامه حتما قید شود)
  • همراه داشتن اصل گواهینامه موقت پایان تحصیلات
  • همراه داشتن ۱ قطعه عکس ۴*۳ زمینه سفید با رعایت پوشش مصوب به ازای هر مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن دانشنامه مقطع کاردانی جهت تحویل اصل دانشنامه مقطع کارشناسی
  • همراه داشتن مستندات مربوط به نظام وظیفه(مخصوص آقایان)
  • همراه داشتن کارت شناسایی

توجه: برای دانشجویانی که از تسهیلات صندوق رفاه استفاده کرده اند تسویه حساب با مرکز و صندوق رفاه الزامی است.

توجه: اصل دانشنامه صرفاً به خود شخص و یا وکیل قانونی وی تحویل می‌گردد.

توجه: صدور دانشنامه نیز پس از ارسال پرونده از مرکز و تأیید توسط واحد استانی به تهران ارسال خواهد شد. دانشنامه نیز گاهاً تا یک سال پس از درخواست دانشجو صادر و آماده تحویل می گردد.

از دانشجویانی که با صبر و متانت خود ما را در ارائه هر چه بهتر و سریعتر خدمات آموزشی یاری می نمایند صمیمانه تشکر می نماییم.