مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > مهلت ثبت درخواست میهمان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اعلام شد

بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهلت ثبت درخواست میهمان نیمسال اول تحصیلی 1402-1401 در سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) اعلام شد.

به اطلاع کلیه دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل می رساند، شروع مهلت ثبت درخواست میهمان برای دانشجویان عزیز تا 4 مهرماه ادامه خواهدداشت. لذا متقاضیان گرامی می توانند با مراجعه به سامانه آموزشی دانشگاه(هم آوا) نسبت به ثبت درخواست خود اقدام و جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش علمی کاربردی مراجعه نمایند.

بدیهی است که تمدید مهلت مذکور و بررسی هیچگونه درخواستی خارج از تقویم اعلامی، امکانپذیر نخواهدبود.