مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل دانشجو می‌پذیرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، امید علاف اکبری با اعلام این خبر افزود: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل در هفت کد رشته در مقطع کاردانی و پنج کد رشته در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ارزیابی و نیاز سنجی‌های انجام گرفته، دو کد رشته‌ تحصیلی جدید در حوزه کشاورزی و خدمات جایگزین دو رشته‌ مقطع کاردانی و کارشناسی شد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی از ۴ الی ۱۱ شهریورماه سال جاری، در رشته‌‌های فناوری اطلاعات گرایش اینترنت و شبکه‌های گسترده، نرم افزار و برنامه‌سازی کامپیوتری، باغبانی و گیاهان دارویی، تکنولوژی آموزشی، تربیت مربی پیش‌دبستانی، مددکاری اجتماعی گرایش مراکز اورژانس اجتماعی و مددکار خانواده در این مرکز انجام می شود.

علاف اکبری تصریح کرد: داوطلبان مقطع کارشناسی از ۱۱ لغایت ۱۷ شهریورماه سال‌جاری می‌توانند نسبت به ثبت نام در رشته‌‌های تربیت مربی پیش دبستانی، مدیریت کسب و کار اینترنتی، مهندسی مددکاری اجتماعی گرایش مراکز اورژانس اجتماعی و مهندسی فناوری باغبانی و گیاهان دارویی و معطر، این مرکز اقدام کنند.

وی با بیان اینکه ثبت نام‌های حضوری نیمسال جدید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی انجام خواهد شد، اظهار کرد: داوطلبان با همراه داشتن مدارک لازم از جمله کپی کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل واقع در شهرک کارشناسان، میدان شفا مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۱۳-۳۳۷۴۹۵۱۲ تماس حاصل کنند.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل افزود: با توجه به اینکه به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در استان کلاس‌های آموزشی حضوری این مرکز تعطیل و بصورت مجازی برگزار گردید، پیش بینی می‌شود کلاسهای نیمسال جاری نیز به صورت غیر حضوری، از طریق سامانه مذکور و سامانه «رویش» برگزار شود.

علاف اکبری با اشاره به اینکه آزمون‌های نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹- ۱۳۹۸ به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بصورت مجازی برگزار شد، ادامه داد: برای آمادگی بیشتر دانشجویان برای آزمون‌های سراسری، در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل مانور آزمایشی آزمون‌های سراسری نیز اجرا شد.