مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > زمان پذیرش دوره‌های کاردانی مهرماه ۹۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی به تعویق افتاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از به تعویق افتادن زمان پذیرش در دوره‌های کاردانی مهرماه ۹۹ این دانشگاه خبر داد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: ضمن عرض تسلیت به مناسب ایام سوگواری سید و سالار شهیدان اباعبدالله حسین (ع) و یاران با وفایش، با توجه به پیش رو بودن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و پیگیری و هماهنگی‌های به عمل‌آمده با سازمان سنجش آموزش کشور مقرر شد، ثبت‌نام از متقاضیان دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای (ناپیوسته) مهرماه سال ۱۳۹۹ همزمان با پذیرش دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) از روز سه‌شنبه مورخ ۱۱ شهریورماه آغاز شود.

وی افزود: متقاضیان می‌بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، در زمان اعلام شده از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.