مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > رئیس شورای شهر اردبیل: آماده هرگونه همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی برای توسعه آموزش های مهارتی هستیم

رئیس شورای شهر اردبیل در دیدار با سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل گفت: کمک در مهارت آموزی نسل جوان بمنظور اشتغالزایی آنان از جمله شعارها و اهداف اعضای شورای اسلامی شهر اردبیل بوده و ما آماده هرگونه همکاری با دانشگاه جامع علیم کاربردی برای توسعه آموزش های مهارتی هستیم.

در این دیدار صمیمی که در سالن کنفرانس واحد استانی اردبیل و در میان جمعی از همکاران انجام شد، جواد انصاری ضمن عرض تبریک انتصاب دکتر تورج حسن زاده به سرپرستی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان افزود: امسال بنا به تدبیر مقام معظم رهبری به نام«تولید، مانع زدایی و اشتغالزایی»نام نهاده شده است و هر کمکی که در اجرایی شدن منویات معظم له از دست شورا برآید، دریغ نخواهیم کرد.

وی در خصوص افزایش همکاری و تعامل با مرکز شهرداری اردبیل نیز در اجرایی دوره های تخصصی و عمومی مورد نیاز پرسنل شهرداری و عموم شهروندان قول مساعد داد.