مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > بازدید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، از حوزه‌های امتحانی مراکز آموزش علمی کاربردی

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، از حوزه‌های امتحانی مراکز آموزش علمی کاربردی تحت نظارت این واحد استانی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، دکتر تورج حسن زاده و هیات همراه در این بازدیدها که با هدف بررسی روند برگزاری آزمون پایان نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 و به صورت سرزده صورت گرفت، در جریان نحوه برگزاری امتحانات قرار گرفته و ضمن تشکر از عوامل برگزاری امتحانات، نکات و توصیه های لازم را بمنظور بهبود کیفیت برگزاری این امتحانات ارائه کرد.

گفتنی است امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 از روز شنبه 17 دیماه‌ آغاز و تا روز جمعه 30 دی‌ماه ادامه خواهد داشت که در این مدت هیات نظارت و ارزیابی استان اردبیل، طبق برنامه زمان‌بندی به صورت دوره‌ای و سرزده  از تمامی حوزه‌های امتحانی مراکز آموزش علمی کاربردی استان بازدید می‌کنند.