مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > آغاز پذیرش بدون کنکور دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل برای نیمسال تحصیلی بهمن ماه 1401 در دو مقطع کاردانی و کارشناسی بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل درگفت و گو با ایسنا از آغاز پذیرش بدون کنکور دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل برای بهمن ماه سال جاری خبرداد و اظهار کرد: این مرکز با نیازسنجی در جهت اشتغال‌زایی دانشجویان در 11 کد رشته در مقطع کاردانی و هشت کد رشته در مقطع کارشناسی از علاقه مندان به تحصیل ثبت نام می‌کند.

امید علاف اکبری اضافه کرد: داوطلبان در مقطع کاردانی از 7 الی 17 دیماه جاری می‌توانند نسبت به ثبت نام در رشته‌های فناوری اطلاعات گرایش اینترنت و شبکه‌های گسترده، نرم افزار و برنامه‌سازی کامپیوتری، باغبانی و گیاهان دارویی، تکنولوژی آموزشی، تربیت مربی پیش‌دبستانی، مددکاری اجتماعی گرایش مراکز اورژانس اجتماعی و مددکار خانواده ، فرش دستباف، دستیاری حقوقی دستگاه های اجرایی، دستیاری مشاغل حقوقی، گردشگری اقدام کنند.

وی تصریح کرد: ثبت نام دانشجو در مقطع کارشناسی نیز از 4 لغایت 14 دیماه ‌جاری در رشته‌های تربیت مربی پیش‌دبستانی، مدیریت کسب و کار اینترنتی، مهندسی مددکاری اجتماعی گرایش مراکز اورژانس اجتماعی و مهندسی فناوری باغبانی و گیاهان دارویی و معطر، مددکاری قضایی، تولید مدیریت محتوا، فناوری اطلاعات، کسب و کار دیجتالی در این مرکز انجام می‌گیرد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: داوطلبان با همراه داشتن مدارک لازم از جمله کپی کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی به این مرکز واقع در شهرک کارشناسان، میدان شفا مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 13_33749511 تماس حاصل کنند.

وی ادامه داد: در این مرکز برای رفاه حال دانشجویان در طول تحصیل، تسهیلات دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پرداخت بیش از ۷۰ درصد شهریه و بازپرداخت بعد از فارغ‌التحصیلی اعطا می‌شود.