مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > فرایند ثبت درخواست انتقال برای نیمسال دوم ۱۴۰۰ – ۹۹ در سامانه هم آوا آغاز شد

زمان ثبت درخواست بمنظور انتقالی برای نیمسال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۹۹  در سامانه  آموزشی دانشگاه

(هم آوا ) آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، با توجه به تقویم نقل و انتقالات دانشجویان امکان ثبت درخواست انتقال از ۹۹/۰۹/۱۵ لغایت ۹۹/۰۹/۳۰ در سامانه آموزشی دانشگاه فراهم می باشد.

بدیهی است که در مهلت مذکور تنها امکان ثبت درخواست انتقال بدون تغییر رشته برای دانشجویان ترم دوم و بالاتر مهیا بوده و متقاضیان می توانند نسبت به ثبت درخواست انتقال در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۹۹ بر اساس آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه اقدام نمایند.