به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، ایده «تجاری سازی سس صبحانه عسل با ارده کنجد» که توسط اکبر محمدیان، دانشجوی مقطع کاردانی رشته کسب و کار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان اردبیل با همراهی شاهرخ شهابی، مدرس کسب و کار و کارآفرینی به عنوان منتور به این استارتآپ ارائه شده بود به عنوان طرح برتر انتخاب شد.
در رویداد ملی شتاب استارتآپ «صنعت عسل» استان اردبیل، این ایده موفق به جلب حمایت از سرمایهگذاران جهت اجرای طرح شد.
گفتنی است در رویداد ملی شتاب استارتآپ «صنعت عسل» استان اردبیل که بر اساس ظرفیت استان در زمینه پرورش زنبور عسل و تولید محصولات عسل اجرا شد بیش از ۵۰ طرح و ایده متنوع در زمینه پرورش زنبورعسل، تولیدات و بستهبندی و بازاریابی محصولات عسل ارائه شده بود.