مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > دانشگاه جامع علمی کاربردی در مهارت آموزی عملکرد خوبی داشته است

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در مهارت آموزی عملکرد خوبی داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران ، دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در همایش گرامیداشت و تجلیل از مقام شامخ معلم که به همت مرکز آموزش علمی کاربردی فولادین ذوب آمل برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری همواره در تولید علم و آموزش مهارت توصیه می کنند و امروزه با چالش های جدی در حوزه آموزش مواجه هستیم.

دکتر حاجی پور دانشگاه جامع علمی کاربردی را دانشگاه جامع نسل سوم خواند و اظهار کرد: امروز مهارت محوری که در دانشگاه جامع علمی کاربردی به خوبی به آن‌ پرداخته می‌شود، دغدغه همه مسئولین نظام است و اگر دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای اهداف خود به درستی عمل کند، شاهد تحولی بزرگ در اشتغال خواهیم بود؛ چرا که هدف آن آماده کردن فضای مطلوب برای آموزش مهارت در محیط آموزشی است و به تخصص گرایی در مشاغل کمک می کند.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید در جهت تجاری سازی دانش و ایجاد مهارت و کاربردی کردن علم عمل کند و اساس کار باید در جهت مهارت آموزی و دانش بنیان کردن اقتصاد باشد، موضوعی که به بیان مقام معظم رهبری جزء شعار سال است و ماحصل آن استفاده از آموزش و علم در افزایش تولید ناخالص ملی است.

وی با تاکید اینکه در مقابل تجمیع دانشگاهها ایستادیم، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های دولت قبل تجمیع دانشگاهها بود که تمام قد ایستادیم و مقاومت کردیم تا دانشگاهها استقلال خود را داشته باشند.