مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > ثبت نام از داوطلبان پذیرش دوره کارشناسی (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۹ آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام از داوطلبان پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۹ آغاز شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.

گفتنی است ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه  تا ۱۷ شهریورماه سالجاری ادامه دارد.