مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > برگزاری نشست هم اندیشی اساتید درس انقلاب اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل

بمنظور هم افزایی و تبادل نظر، نشست هم اندیشی اساتید درس انقلاب اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، در محل سالن کنفرانس این واحد استانی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین فرهاد عالی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، آخرین وضعیت و تحولات جریانات اخیر در جامعه را مورد بررسی و کنکاش قرارداد و گزارشی از وضعیت آرام دانشگاه ها در استان اردبیل بخصوص مراکز آموزش علمی کاربردی تحت نظارت این واحد استانی ارائه داد.

همچنین اساتید حاضر در این نشست، نظرات و دیدگاه های خود را بیان کردند و مواردی از قبیل هدایت و سوق دادن دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در مسیر دانشگاه آرمانی، تلاش بمنظور ارتقای روحیه جاذبه ای اساتید بجای دافعه، آموزش تخصص به همراه تعهد به دانشجویان و تصحیح مبانی اعتقادی در راستای اصلاح مسایل عملی به تبع آن، مورد بحث و بررسی و تصویب حاضرین قرارگرفت.