مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل > اعلام زمان انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ دانشگاه جامع علمی کاربردی

زمان انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اصغر کشت کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر از واحدهای استانی، موسسات آموزش عالی و مراکز آموزشی تحت نظارت این دانشگاه خواستار اتخاذ تمهیدات لازم برای اجرای مناسب تقویم آموزشی نیم‌سال دوم تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ شد.

دکتر کشتکار اتخاذ تمهیدات لازم از سوی مراکز آموزش علمی کاربردی برای رعایت قوانین و مقررات آموزشی، اطلاع‌رسانی مناسب، اطمینان از ثبت صحیح انتخاب واحد و نهایی شدن آن در بازه زمانی متناسب و طبق جدول زیر را ضروری دانست و نظارت و برنامه ریزی لازم در بازه‌های زمانی طبق جدول زیر را خواستار شد.