راهنمای استفاده از سامانه جامع آموزشی (سجاد)

راهنمای آموزش کار با سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سجاد)

edu.uast.ac.ir

1. روش ورود به سامانه

دانشجویان می توانند برای دستیابی به سامانه به آدرس edu.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

در قسمت نام کاربری کد ملی و در بخش کلمه عبور در اولین ورود کدملی سپس شماره شناسنامه بدون فاصله و پشت سرهم قید شود.

2.  تغییر کلمه عبور

بعد از اولین ورود، اقدام به تعویض رمز عبور خود نمایید. (دکمه Caps lock را خاموش نموده و زبان سیستم را انگلیسی انتخاب نمایید.)  دقت نمایید که رمز عبورتان خیلی ساده نبوده و نیز رمزی را انتخاب ننمایید که بسرعت آنرا فراموش کنید.

3.     تکمیل اطلاعات

به قسمت "اطلاعات تکمیلی دانشجویان" رفته و مراحل اطلاعات عمومی، شغلی، نظام وظیفه، خویشاوندی، اطلاعات تحصیلی و بارگذاری تصویر را تکمیل نمائید. در صورت عدم تکمیل اطلاعات امکان چاپ کارت دانشجویی میسر نخواهد شد.

* توجه نمایید که قالب تصویر طبق الگوی قید شده در سامانه بوده و تصاویر با حفظ شئونات اسلامی انتخاب گردد.

4.     انجام فعالیت های آموزشی

دانشجویان می توانید درخواست ها و امور زیر را از طریق سامانه انجام و ثبت نمایند:

•    مشاهده تقویم آموزشی
  •    انجام انتخاب واحد
  •    مشاهده کارنامه
  •    دریافت برنامه هفتگی
  •    درخواست تجدید نظر نمرات
  •    گواهی اشتغال به تحصیل
  •    کلیه درخواست های آموزشی دانشجویان (درخواست انتقال، تغییر رشته، مهمان شدن، انصراف، مرخصی و...)

فایل زیر نیز قابل مشاهده و دانلود است:

فايل ها:
راهنمای استفاده از سامانه سجاد

در این فایل راهنمای اولیه استفاده از سامانه سجاد آمده است.

تاريخ 1392-11-19 اندازه فايل 316.13 KB دانلود 698