پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل

ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی مهر ماه 96 مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل آغاز شد .

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل با اعلام این خبر افزود: این مرکز  با محیط و امکانات آموزشی مناسب، فضای ملکی، کادر و اساتید مجرب، ثبت نام در سایت سنجش بصورت  رایگان در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد .

سلیم پناهی اضافه کرد: داوطلبان می‌توانند با همراه کپی شناسنامه_کپی کارت شناسایی_کپی آخرین مدرک تحصیلی جهت ثبت نام به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل واقع در شهرک کارشناسان، میدان شفا مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 13-33749512 تماس حاصل نمایند .

لیست کد رشته های موجود در مرکز آموزشی علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل بصورت ذیل می باشد :

وی با بیان اینکه در حال حاضر در این مرکز دانشجویان در 6 کد رشته در مقطع کاردانی و 3 کد رشته در مقطع کارشناسی در حال تحصیل می باشند خاطرنشان کرد: دانشجویان این مرکز در طول تحصیل می‌توانند از وام دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان بهره‌مند شوند و در صورت اتمام موفقیت آمیز دوره تحصيلي، مدرك رسمي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دریافت نمایند .

پناهی اضافه کرد: کلیه دارندگان مدارک دیپلم و دانش آموزانی که تا آخر شهریورماه 96 فارغ‌التحصیل می‌شوند برای دوره کاردانی و دارندگان مدرک کاردانی و دانشجویانی که تا آخر شهریورماه 1396 فارغ‌تحصیل می‌شوند برای دوره کارشناسی می‌توانند ثبت‌نام کنند .