آغاز تکمیل ظرفیت رشته‌های علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل از آغاز تکمیل ظرفیت رشته‌های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، سلیم پناهی با بیان اینکه تکمیل ظرفیت مقطع کاردانی از سوم تا دهم و مقطع کارشناسی از دهم تا هفدهم آبان‌ماه انجام خواهد گرفت افزود: متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل واقع در شهرک کارشناسان، فاز 3، میدان شفا مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 13-33749512 تماس حاصل نمایند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون این مرکز در 8 کد رشته در مقطع کاردانی و 5 کد رشته در مقطع کارشناسی پذیرش دارد خاطرنشان کرد: دانشجویان این مرکز در طول تحصیل می‌توانند از وام دانشجويي صندوق رفاه دانشجويان بهره‌مند شوند و در صورت اتمام موفقیت آمیز دوره تحصيلي، مدرك رسمي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دریافت نمایند.

پناهی اضافه کرد: در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل در ساختمان جدید خود با کلاس های مجهز و دو سایت کامپیوتری پیشرفته و با بهره‌گیری از اساتید مجرب استان، آماده ارائه خدمات به دانشجویان است.