هشدار به دانشجویان در خصوص سوء مصرف دارویی چون "ریتالین" و برخی از مواد روان گردان

متاسفانه رواج باور های غلطی چون افزایش هوشیاری و بیخوابی در میان برخی از دانشجویان ، آنها را به سوء مصرف دارویی چون "ریتالین" و برخی از مواد روان گردان " سوق داده است .

اطلاعات غلطی که در مورد احتمال افزایش موفقیت در امتحانات یا تناسب اندام در زنان با مصرف اینگونه دارو ها شایع شده است ، که کاملا فاقد مبنای درست است و متاسفانه این انتخاب غلط که عموما تحت تاثیر القاء دوستان یا افراد سودجو اتخاذ می شود ، راه ورود به اعتیاد به مواد محرک در بین دانشجویان شده است .

تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از آمار نگران کننده شیوع 2.5 درصدی مصرف این مواد در بین دانشجویان حکایت دارد که بسیار ضروری است اقدامات کنترلی و پیشگیرانه در این خصوص اتخاذ شود. متاسفانه مصرف این روانگردان ها عوارض ناگواری دارد و گاهی آنچنان گریبانگیر افراد به ویژه دانشجویان مصرف کننده می شود که به سادگی قادر به رهایی از آن نخواهند بود و نتیجه ای جز کاهش سطح هوشیاری با تخریب سلول های مغزی ، لرزش دست و ایجاد مشکلات روحی و روانی جبران ناپذیری در پی نخواهد داشت .