بازدید دانشجویان مرکز علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی از مجتمع صنعتی آرتاویل تایر اردبیل

به گزارش مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل در این بازدید که در روز چهارشنبه 94/09/18  با حضور دانشجویان رشته حسابداری این مرکز برگزار گردید ، پس از ارائه توضیحاتی در خصوص تاریخچهفعالیت های مجتمع صنعتی آرتاویل تایر از قسمت های مختلف اداری و خط تولید این مجمتع بازدید به عمل آمد .

لازم به ذکر است مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر که با نام تجاری لاستیگ گلدستون فعالیت می کند ، یک از تولید کنندگان اصلی تایر و از بزرگترین صادرکنندگان لاستیک در ایران به حساب می آید . این شرکت در حال حاضر بزرگترین کارخانه لاستیک سازی در شمال غرب کشور محسوب می شود و ظرفیت تولید 35000 تن در سال (انواع تایر ، تیوب و نوار فلاپ وسایل نقلیه سنگین) را دارا می باشد .