بازدید دانشجویان مرکز علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل از تالار بورس اوراق بهاردار منطقه ایی اردبیل

به گزارش مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاد دانشگاهی واحد اردبیل این بازدید در روز دوشنبه 16/09/94  با حضور دانشجویان رشته حسابداری این مرکز برگزار گردید . در این بازدید پس از ارائه توضیحاتی در خصوص سابقه  تشکیل تالار منطقه ایی اردبیل ، بازدید کنندگان با نحوه فعالیت های روزانه این تالار آشنا گردیدند.

تالار منطقه ایی بورس اردبیل ، در حال حاضر با حضور 9 شرکت کارگزاری داری شعبه و 12 ایستگاه معاملاتی در شهر اردبیل فعال می باشد و به طور میانگین در هر هفته بیش از 9 میلیون سهم اعم از سهام شرکت ها ، حق تقدم ، اوراق مشارکت، اوراق تسهیلات مسکن و اوراق بهادار با ارزش ریالی تقریبی 28 میلیارد ریال  در آن داد و ستد می شود.