برگزاری سمینار تشریفات با حضور دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل

سمینار تشریفات در سالن همایشهای اتاق بازرگانی ،صنایع ،معادن وکشاورزی اردبیل با حضور گسترده مسئولان  استانی و دانشجویان دانشگاه علمی وکاربردی جهاددانشگاهی اردبیل برگزار شد. حضور پرشور دانشجویان در این مراسم باعث جلب توجه رسانه ها و مسئولین شده و زینت خاصی به این رویداد بخشیده بود.

لازم به ذکر است دانشجویان این دانشگاه با درک رسالت خطیر خوددرراستای کارآفرینی وبهبود محیط کسب وکار،گامهای عملی ،علمی وکاربردی برداشته و با مشارکت در رویدادهای تجاری استان بدنبال کارکرد جدی در عرصه اقتصاد پویای استان مرزی اردبیل وبهره گیری از فرصتهای خاک خورده منطقه در شرائط فعلی می باشند. باشد که با تمرین عملی دانشجویان شاهد رشد باورهای نیروی انسانی استان برای ایجاد کسب وکارها ورونق اقتصادمنطقه باشیم.