آغاز پذیرش دانشجو برای مهر 94-علاقمندان زمان ثبت نام را از دست ندهند

کلیه دارندگان مدارک دیپلم و دانش آموزانی که تا آخر شهریور ماه 94 فارغ التحصیل می­شوند می­توانند برای دوره کاردانی و نیز کلیه دارندگان مدارک کاردانی و دانشجویانی که تا آخر شهریورماه 94 فارغ التحصیل می­شوند می­توانند برای دوره کارشناسی ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است که هم اکنون مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل در ساختمان جدید خود شامل کلاس­های مجهز و دو سایت کامپیوتری پیشرفته و نیز با بهره گیری از بهترین اساتید استان، آماده ارائه خدمات به دانشجویان گرامی می باشد.

کاردانی کارشناسی
1.      کاردانی فنی فناوری اطلاعات-اینترنت و شبکه­ های گسترده
2.      کاردانی فنی نرم افزار- برنامه سازی کامپیوتر
3.      کاردانی فنی شبکه های کامپیوتری
4.      کاردانی حسابداری- گرایش حسابداری دولتی
5.      کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار

1.      مهندسی فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات
2.   مهندسی فناوری اطلاعات- برنامه نویسی تحت وب
3.      مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری
4.      کارشناسی حرفه ای حسابداری- حسابرسی

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانید به یکی از روشهای زیر اقدام نمایید

1. مراجعه به سایت سازمان سنجش و ثبت نام و انتخاب یکی از رشته های مرکز بعنوان رشته انتخاب اول.
  2. مراجعه به مرکز آموزش علمی–کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل و تحویل مدارک برای ثبت نام از طریق مرکز.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام: 1. کپی مدرک دیپلم (یا کاردانی) 2. کپی شناسنامه(تمام صفحات)
 3. کپی کارت ملی 4. پرداخت هزینه ثبت نام
5. تکمیل فرم ثبت نام

تذکر: در صورت ثبت نام اینترنتی مستقل از طریق سایت سازمان سنجش حتما دقت نمایید که اطلاعات تحصیلی (معدل) و نیز اطلاعات شناسنامه ای را بطور دقیق وارد نمایید تا در صورت قبولی احتمالی، بعدا مغایرت معدل و مشکلات مرتبط با آن پیش نیاید.

آدرس مرکز: اردبیل، شهرک کارشناسان، میدان شفا، جنب مجتمع فرهنگی ولایت

تلفن: 13-33749512- آدرس وبگاه: ardabil.iastjd.ac.ir