دریافت برنامه کلاسی و راهنمای انتخاب واحد نیمسال دوم 93

برای دریافت برنامه کلاسی و راهنمای انتخاب واحد به تفکیک رشته و ورودی به لینک زیر مراجعه نمایید

دانلود پيدا نشد! شناسه={فيلد}

راهنمای انتخاب واحد دانشجویانبا سلام، دانشجویان گرامی برای انتخاب واحد طبق زمانبندی مندرج در تقویم آموزشی باید به سامانه سجاد مراجعه نمایند. برنامه کلاسی دروس ارائه شده بر اساس رشته و برای هر ورودی جداگانه در وب سایت مرکز به آدرس ardabil.iastjd.ac.ir قرار داده شده است.

دانشجویان باید برنامه مرتبط با خود را یافته و بر اساس آن انتخاب واحد نمایند. همچنین اگر دروس عمومی را در سامانه مشاهده می نمایند که هنوز نگذارنده اند میتوانند آنها را نیز اخذ نمایند. دانشجویان باید تا حداکثر سه روز پس از انتخاب واحد اینترنتی، با در دست داشتن پرینت آن به آموزش مراجعه نموده تا آموزش و امور مالی آن را بررسی و تایید نمایند.

بدیهی است در صورت عدم مراجعه دانشجویان در مدت سه روزه، انتخاب واحد ایشان حذف گردیده و هرگونه مسئولیت عواقب و مشکلات آتی برعهده دانشجویان می باشد.