تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای بهمن‌ماه سال 1393 دانشگاه جامع علمی - کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر صدر معاون سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی - کاربردی اظهار داشت: پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای در دو بخش «حضوری» و «آموزش‌های خاص - حین‌کار غیرحضوری» بهمن‌ماه سال 1393 تا پایان روز چهار‌شنبه 17 دی‌ماه تمدید شد. داوطلباني كه قبلا در اين دوره ثبت‌نام نموده‌اند مي‌توانند درصورت تمايل در اين بازه زماني نسبت به ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام كنند

.

داوطلبان طبق ضوابط و شرایط تعریف شده در دفترچه پذیرش می‌توانند از هر دو بخش انتخاب رشته نمایند.

متقاضیان می‌بایست در زمان اعلام شده به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgنسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.
در ضمن داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر و نیز دریافت دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور می‌توانند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.

گروه صنعت

1.      مهندسی فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات
2.      مهندسی فناوری اطلاعات- برنامه نویسی تحت وب
3.      مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری

گروه مدیریت و خدمات اجتماعی

1.      کارشناسی حرفه ای حسابداری- حسابرسی

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانید به یکی از روشهای زیر اقدام نمایید
  1. مراجعه به سایت سازمان سنجش و ثبت نام و انتخاب یکی از رشته های مرکز بعنوان رشته انتخاب اول.
  2. مراجعه به مرکز آموزش علمی–کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل و تحویل مدارک برای ثبت نام از طریق مرکز.

تذکر: در صورت ثبت نام اینترنتی مستقل از طریق سایت سازمان سنجش حتما دقت نمایید که اطلاعات تحصیلی (معدل) و نیز اطلاعات شناسنامه ای را بطور دقیق وارد نمایید تا در صورت قبولی احتمالی بعدا مغایرت معدل و مشکلات مرتبط با آن پیش نیاید.

آدرس مرکز: اردبیل، شهرک کارشناسان، نبش میدان شفا، جنب مجتمع فرهنگی ولایت

تلفن: 33749512- آدرس وبگاه: ardabil.iastjd.ac.i