تشییع پیکر مدیرکل امور اقتصادی استانداری اردبیل و مدرس باسابقه مرکز

در مراسمی با شکوه پیکر مرحوم انور احمدی مدیرکل دفتر هماهنگی و امور اقتصادی استانداری اردبیل و از اساتید با سابقه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل در رشته اقتصاد تا آرامگاه ابدی تشییع و در آرامستان محله ججین اردبیل خاکسپاری شد.

مرحوم انور احمدی از چند ماه پیش بر اثر عارضه مغزی به کما رفته بود و شب گذشته دار فانی را وداع گفته و روز جمعه مراسم تشییع پیکر این مدیر توانمند در اردبیل برگزار شد. در این مراسم استاندار اردبیل و جمعی از مسئولان استان و کارکنان استانداری اردبیل حضور داشتند.
رئیس و کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل ضمن آرزوی صبر برای خانواده محترم ایشان، این ضایعه عظیم را به تمامی اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان استان تسلیت عرض نموده، برای ایشان درخواست مغفرت از حضرت باری تعالی دارند.