تمديد مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای

آخرین مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای آموزش مهارتی سال ۹۳دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ساعت 24 روز چهارشنبه 15 مردادماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، به منظور فراهم آوردن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که هنوز موفق به ثبت‌نام در دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای آموزش مهارتی سال 93 دانشگاه جامع علمی کاربردی نشده‌اند، مهلت ثبت‌نام در این دوره‌ها تا ساعت 24 روز چهارشنبه 15 مردادماه تمدید شد.

آن دسته از داوطلبان که هنوز برای ثبت‌نام در این دوره‌ها اقدام نکرده‌اند در مدت تعیین شده می‌توانند با مراجعه به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و یا سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتیwww.sanjesh.org ، پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم آوردن اطلاعات و مدارک لازم و پس از پرداخت وجه ثبت‌نام برای تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی ثبت‌نام اقدام کنند

تذکر: در صورت ثبت نام اینترنتی مستقل از طریق سایت سازمان سنجش حتما دقت نمایید که اطلاعات تحصیلی (معدل) و نیز اطلاعات شناسنامه ای را بطور دقیق وارد نمایید تا در صورت قبولی احتمالی بعدا مغایرت معدل و مشکلات مرتبط با آن پیش نیاید.

آدرس مرکز: اردبیل، بزرگراه شهدا، پشت پادگان شهید چمران، جنب سالن ورزشی 17 شهریور، طبقه دوم

تلفن: 7715648- آدرس وبگاه: ardabil.iastjd.ac.ir