گزارش تصویری بازدید دانشجویان مهندسی فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل از ​نیروگاه چرخه ترکیبی سبلان اردبیل در قالب درس کاربینی (بهار 1393).

در این بازدید دانشجویان رشته مهندسی فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل ضمن بازدید از سامانه های فناوری اطلاعات  نیروگاه، با نحوه کار و فعالیت این واحد عظیم تولیدی صنعتی آشنا گردیدند.

سامانه مدیریت هوشمند نیروگاهی یکی از بزرگترین و پیچیده ترین نرم افزارهای ساخته شده در دنیا می باشد که توسط شرکت آلمانی زیمنس طراحی و توسعه داده شده است. مهندسان به کمک این سامانه نظارت دقیق و مستمری بر تک تک قسمتهای نیروگاه داشته و فعالیتهای آنها تحت رصد خویش قرار می دهند.

این بازدید با هماهنگی مسئولان مرکز جهاد دانشگاهی اردبیل و مسئولان شرکت آرمان نیروی سبلان و به سرپرستی مهندس توفان سماپور و نظارت استاد راهنمای درس کاربینی سرکار خانم دکتر شیوا رزاق زاده در تاریخ 21 خرداد ماه سال 1393 صورت پذیرفت.
بازدید درس کاربینی از نیروگاه سبلان
در ادامه می توانید گزارش تصویری این بازدید را مشاهده فرمایید.
عکاس: ابراهیم عزیز زاده