اطلاعیه برای پذیرفته شدگان دوره کاردانی بهمن 92

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال، با آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‌وسيله نظر پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته محل‌هاي متمركز و همچنين معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته محل‌هاي نيمه‌متمركز در پذيرش دوره‌ كارداني فني و دوره كارداني حرفه‌اي نظام آموزش مهارتي بهمن ماه سال 1392 دانشگاه جامع علمي ـ‌كاربردي را به موارد زير معطوف مي‌دارد:

الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش متمركز هر يك از رشته‌هاي تحصيلي گروه‌هاي آموزشي مختلف در پذيرش دوره‌ كارداني فني و دوره كارداني حرفه‌اي نظام آموزش مهارتي مهر ماه 1392 دانشگاه جامع علمي- كاربردي از بين داوطلباني كه حدنصاب لازم را احراز كرده‌اند، براساس اولويت كدرشته محل‌هاي انتخابي و ظرفيت‌هاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان در هر كدرشته محل استخراج و تا ساعت 18:00 روز دوشنبه مورخ 30/10/92 در سايت سازمان درج خواهد شد.

كليه پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روز‌هاي شنبه مورخ 5/11/92 لغايت دوشنبه مورخ 7/11/92 با در دست داشتن مدارك مندرج در بند «ب» اين اطلاعيه به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واقع در اردبیل، بزرگراه شهدا، ایستگاه سرعین به طرف چهارراه حافظ، پشت پادگان ارتش، جنب سالن ورزشی 17 شهریور، ساختمان معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، طبقه دوم مراجعه نمایند.

ب) مدارك لازم براي ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2- تصوير شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.

4- اصل ديپلم كامل متوسطه و يا گواهي آن براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه با مهر و امضاي رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل به انضمام يك برگ تصوير آن.

5- اصل مدرك ديپلم نظام جديد آموزش متوسطه و يا گواهي پايان دوره سه ساله نظام جديد با مهر و امضاي رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل به انضمام يك برگ تصوير آن.

6- اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است.

7- گواهي اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترين مقام مسؤل، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان شاغل)

8- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران).