جهاددانشگاهي در نظر دارد امكان ادامه تحصيل در مقطع تحصيلات تكميلي را فراهم كند

سرپرست جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل گفت: جهاددانشگاهي در نظر دارد در قالب مراكز علمي كاربردي، امكان ادامه تحصيل در مقطع تحصيلات تكميلي را براي علاقه‌مندان فراهم كند.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل رامز نصيري صالح با بيان اين مطلب در جلسه ارتقاي سطح همكاري‌ اين واحد و دانشگاه جامع علمي كاربردي استان اردبيل افزود: اين واحد به عنوان پل ارتباطي دانشگاه و صنعت، توسعه مراكز علمي كاربردي در مركز شهرستان‌هاي استان را در اولويت كاري خود دارد.

وي تصريح كرد: رسالت مراكز آموزش علمي كاربردي، مهارت‌آموزي و آماده‌سازي  براي  ورود به حوزه اشتغال است.

در اين جلسه عبدالعزيز ابراهيم‌زاده، رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان اردبيل آموزش مهارت و اشتغال را از مهمترين اهداف اين دانشگاه اعلام و خاطرنشان كرد: پذيرش و تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه جامع علمي كاربردي، به‌صورت پروژه محور است.

وي به توانمندي‌هاي جهاددانشگاهي واحد استان اردبيل اشاره كرد و گفت: در حال حاضر اين واحد به خاطر داشتن بنيه پژوهشي و آموزشي، بهترين نهاد براي اجراي تحصيلات تكميلي بويژه رشته IT مي‌‌باشد.

ابراهيم‌زاده با بيان اينكه مردم به ديد اعتماد و احترام به جهاددانشگاهي مي نگرند تصريح كرد: اين نهاد انقلابي جزء بركات نظام و انقلاب است لذا بايد از اين پتانسيل براي ارتقاي سطح علمي و اشتغال استان استفاده شود.

وي  همكاري با جهاددانشگاهي را از افتخارات دانشگاه جامع علمي كاربردي استان برشمرد و بر گسترش اين همكاري‌ها تاكيد كرد.