ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال 92، تا روز شنبه 21 دی ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، داوطلبان متقاضي شرکت در پذیرش دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ‌ماه سال 1392 ، می توانند به صورت اينترنتي از امروز دوشنبه 9 دی ماه تا تاریخ 21 دی ماه ، نسبت به ثبت نام خود  اقدام نمایند
لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است ) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به سايت سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در پذیرش دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ‌ماه سال 1392 اقدام نمايند.
با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام در اين روش به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آن‌ها فعال مي‌باشد، با مراجعه به سايت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 144.000 (يكصد و چهل و چهار هزار) ريال به عنوان وجه ثبت‌نام نسبت به دريافت اطلاعات كارت اعتباري اقدام وسپس نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

لازم به ذکر است متقاضیان محترمی که مایل هستند در رشته مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات در این مرکز ادامه تحصیل دهند، میتوانند با تحویل مدارک و پر کردن فرم مربوطه ثبت نام اینترنتی را به همکاران مرکز ما بسپارند.
شماره تماس: 7715648