مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل برای نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 دانشجو میپذیرد

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد اردبیل در رشته های زیر برای نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 در رشته های زیر دانشجو می پذیرد:

1. حسابداری دولتی (کاردانی ترمی)

2. برنامه سازی کامپیوتر (کاردانی ترمی)

3. شبکه های کامپیوتری (کاردانی ترمی)

4. فناوری اطلاعات (کاردانی ترمی)

5. مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات (کارشناسی ترمی)

متقاضيان ثبت نام و شركت در پذيرش دوره كارداني فني و دوره كارداني حرفه اي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي بهمن ماه سال 1392 می توانند براي شركت در پذيرش دوره های مذكور که از روز چهارشنبه 27/9/92 آغاز و در روز سه‌شنبه 03/10/92 پايان مي‌پذيرد ، از طريق شبكه اينترنت اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org اقدام نمایند.

گفتنی است مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد اردبیل با استفاده از فضای آموزشی مناسب در ساختمان جدید خود و بهره گیری از اساتید مجرب و با سابقه، و سیستم اداری منظم و پاسخگو پذیرای علاقمندان در رشته های مذکور است.
هم اکنون این مرکز دارای یکی از بزرگترین و مجهزترین سایت های کامپیوتری می باشد که دانشجویان مختلف می توانند از آن استفاده نمایند.